Hola! Permeteu-me
que em presenti

Sóc en Ramon Figuerola, tinc 35 anys i vaig néixer a Sant Just. A dia d’avui, encara hi visc. És probable que ens haguem creuat en alguna ocasió, pel poble. Potser mentre passegem els gossos amb la meva dona (la Berta), pels voltants de l’Ateneu (en sóc membre de la junta) o de camí a la feina. Sant Just és casa meva.

A què em dedico?

En hores de feina, a la direcció i la gestió d’una empresa metal·lúrgica amb seu al municipi. Malgrat que vaig llicenciar-me en Administració i Direcció d’Empreses, va ser un Màster en Disseny Industrial allò que em va obrir les portes al món de la innovació. M’interessen tant, el món de l’empresa i de la innovació, que recentment he entrat a formar part d’una associació empresarial de recent creació: Impulsa Sant Just.

La política i jo

La política és per a mi una passió. El procés d’alliberament que hem viscut en l’última dècada van despertar-me’n la inquietut. D’entrada, des d’un punt de vista nacional. Però a mesura que vaig aproximar-me a les dinàmiques d’alguns moviments del poble, vaig comprendre la importància de la política local.

Figuerola alcalde

Tant és així, que l’any 2022 vaig ser escollit per encapçalar la candidatura a les properes eleccions del 28 de maig. Un projecte apassionant que moltes persones que estimem Sant Just estem construïnt amb la il·lusió que el futur del poble mereix. És un orgull liderar-lo. És un orgull ser de Sant Just.

Ramón Figuerola
Ramón Figuerola-candidat3